خانه » آشپزی » طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی

طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۲ نفر:

آرد: ۱۱۰ گرم
شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
گردو (خرد شده): ۱/۲ فنجان
کره (آب شده): ۱۱۵ گرم
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۲۲۵ گرم
توت فرنگی (ورقه شده): ۲ فنجان
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
خامه (خامه پر چرب): ۲۳۵ گرم
نعناع (برای تزئین): به مقدار لازم
توت فرنگی (برای تزئین): به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین ۲ تا ۳ بار مواد را هم بزنید.
۱/۳ از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.
وقتی مواد خنک شد، ۲/۳ آن را در ظرف ۲۲ در ۲۲ سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد.
سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود.
در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید. روی ظرف را پوشانده و به مدت ۶ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.
۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از سرو، از یخچال بیرون آورده و برش زده با نعناع و توت فرنگی تازه تزئین کرده و سرو کنید.

 

منبع : سوران