خانه » آشپزی » طرز تهیه گراتن سیب زمینی با قارچ

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با قارچ

مواد اولیه برای ۴ نفر :

سیب زمینی متوسط آب پز : ۳ عدد ورقه ورقه
شیر : یک دوم پیمانه ۱۲۵ میلی لیتر
نمک و فلفل : به میزان لازم
کره : ۲ قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده : ۱ حبه
قارچ ورقه شده : ۱۵۰گرم
پنیر موتزارلا رنده شده : ۵۰ گرم

طرز تهیه :

فر را روی ۳۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و یک ظرف نسوز را چرب کنید.
سیب زمینی شیر نمک و فلفل را در یک قابلمه روی شعله کم جوش آورید.
به آرامی طوری که سیب زمینی ها خرد نشود هم بزنید.
کره را آب کرده و سیر و قارچ را ۳ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
قارچ و کره را به مایه سیب زمینی اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مایه را در ظرف نسوز ریخته و ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیر تبخیر شده و گراتن پخته شود.
پس از ۳۵ دقیقه ظرف را از فر خارج کرده و پنیر را روی آن بریزید.
مجددا در فر بگذارید. هنگامی که پنیر آب شد گراتن را از فر خارج کرده و سرو کنید.

توصیه های ویژه :

برای آب پز کردن سیب زمینی آن ها را داخل یک قابلمه جادار قرار داده و آب سرد بریزید تا آب روی سیب زمینی ها را کاملا بگیرد. یک قاشق چای خوری نمک به آب سیب زمینی ها اضافه کرده و روی شعله زیاد آن را به جوش آورید. از زمانی که آب به جوش آمد ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کرده سپس آن را آبکش کنید. همیشه سیب زمینی را با در باز بپزید تا در آب نترکد.

خواص قارچ :

قارچ ها سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال های آزاد در امان نگه می دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش می دهد.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کلوچه مغزدار شکلاتی(۳رنگ)

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت مواد ...