خانه » آشپزی » طرز تهیه گوشت قلقلی مغزدار یونانی

طرز تهیه گوشت قلقلی مغزدار یونانی

تعداد : ۴۰ عدد
زمان تهیه : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۵ دقیقه

مواد اولیه :

تخم مرغ : دو عدد
خرده نان : یک پیمانه
زیتون سبز با مغز فلفل خردشده : یک چهارم پیمانه
زیتون سیاه خردشده : یک چهارم پیمانه
جعفری تازه خردشده : یک چهارم پیمانه
سیر رنده شده : ۴ حبه
نمک : یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده : ۴۵۰ گرم
گوشت بره چرخ کرده : ۴۵۰ گرم
پنیر فتا خردشده : ۱۷۰ گرم
سس گوجه فرنگی یونانی (برای سرو) : به میزان لازم

طرز تهیه :

۱٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و خرده های نان را به آن اضافه کنید. سپس زیتون ها، جعفری، سیر، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. در انتها، گوشت های چرخ‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید.
۲٫ مقداری از مخلوط گوشت را کف دست بگذارید، کمی صاف کنید، داخل آن یک تکه پنیر فتا قرار دهید و سپس گوشت را قلقلی کنید. همه گوشت ها را به همین ترتیب درست کنید و داخل یک تابه بزرگ بچینید. سپس تابه را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شوند.
۳٫ این غذا را گرم و به همراه سس گوجه فرنگی یونانی سرو کنید.

سس گوجه فرنگی یونانی :
مواد لازم :
نصف پیمانه پیاز خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
۱/۴ پیمانه آب گوشت
یک قاشق چایخوری پودر آویشن
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه :

در یک شیرجوش متوسط، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سس گوجه فرنگی، آب گوشت، آویشن و دارچین را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

 

منبع : سوران