خانه » آشپزی » طرز تهیه ی ترشی فصل با آب گوجه‌ فرنگی

طرز تهیه ی ترشی فصل با آب گوجه‌ فرنگی

مواد اولیه :

سبزی ترشی ساطوری شده (ترخون، مرزه، شوید، جعفری و گشنیز) و گل کلم خرد شده از هر کدام : دو پیمانه
هویج نگینی و خیار نگینی و کرفس از هر کدام : یک پیمانه
کلم برگ خرد شده و پیاز خلال شده و سیب ترشی از هر کدام : نصف پیمانه
موسیر تازه نگینی و سیر و فلفل سبز تند نگینی از هر کدام : ۱/۴پیمانه
هل : نصف عدد
سرکه و آب گوجه‌فرنگی : به میزان لازم
نمک : حدود سه قاشق غذاخوری
زردچوبه : نصف قاشق غذاخوری
سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز : هر کدام یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین : چند تکه
دانه فلفل سیاه نیم‌کوب شده : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را تفت دهید. گل‌پر و تخم گشنیز تفت داده شده را آسیاب کنید. تمام مواد فوق را (به جز سرکه و آب گوجه) با هم مخلوط کنید. معادل  حجم مواد را با سرکه و  باقی‌مانده را با آب گوجه‌فرنگی پر کنید.

نکته :
در این ترشی از بادنجان استفاده نمی‌شود چون رنگ ترشی را تیره می‌کند و این ترشی باید در جای خنک نگهداری شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...