خانه » آشپزی » طرز تهیه ‌‌ آکاراجه (غذای برزیلی)

طرز تهیه ‌‌ آکاراجه (غذای برزیلی)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

پیاز (متوسط) : یک عدد
لوبیا چشم بلبلی (پخته شده(مـنـبـع پـتـاسـیـم)) : یک و یک‌سوم لیوان
فلفل سیاه : به میزان لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای (قرمز) : ۲لیوان
روغن ذرت : یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
سیر : ۱۰ حبه
میگو (مـنـبـع مـنـیـزیـم) : ۲۵۰ گرم
آرد سفید : ۳ قاشق غذاخوری

طـرز تـهـیـه :

ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن ذرت تفت دهید.
میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند.
سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.
تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید.
حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید.
در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید.
با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.
یادتان باشد که بعد از ۲۰ دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه مرغانه پلا

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۳۵ دقیقه مواد ...