خانه » آشپزی » طرز تهیه Mei Funنودل سنگاپوری

طرز تهیه Mei Funنودل سنگاپوری

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

کلم نپا (نوعی کلم آسیایی) (در صورت در دسترس نبودن از کاهو استفاده کنید) : ۳ فنجان
سس سویا : ۱/۲ ق چ
نمک : ۲ ق چ
پیاز قرمز : ۱ عدد
فلفل سفید : ۱/۴ ق چ
فلفل چیلی (خشک) : ۳ عدد
رشته برنجی چینی : ۲ فنجان
تخم مرغ ((اختیاری)) : ۲عدد
ژامبون : ۵ عدد
میگو پوست کنده : ۱۲عدد
هویج متوسط : ۱عدد
پودر کاری : ۱و۱/۲قاشق غذا خوری
روغن کنجد : ۱/۴قاشق چایخوری
پیازچه : ۱عدد

طرز تهیه :

میگو هار پاک کرده و بشویید
کلم نپا رو خورد کنید(این کلم نوعی کلم آسیایی است و حالتی ما بین کلم و کاهو دارد در صورت در دسترس نبودن از کاهو استفاده کنید سپس هویج و پیازچه
پیاز قرمز و در آخر ژامبون رو خورد کنید
تخم مرغ ها رو هم زده و در تابه ای کوچک بپزید و بعد خورد کنید
(این قسمت اختیاری است)

سپس رشته های برنج رو در آب سرد خیس کنید تا به حدی انعطاف پذیر بشوند ولی کمی حالت تردی داشته باشند
حالا همه مواد آماده است
مقدار کمی روغن در تابه بریزید و میگو ها رو تفت بدید
بعد ژامبون رو اضافه کنید
هویج وپیازو کلم رو اضافه و مخلوط کنید
ادویه کاری رو اضافه و دوباره مخلوط کنید
حالا رشته ها رو اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید(برای اینکار از انبرک استفاده کنید)
بعد روغن کنجد و سس سویا رو اضافه کنید
در آخر تخم مرغ،پیازچه،نمک و فلف رو اضافه و به آرامی هم بزنید
و آماده است

نکته : اگر مثل من میگو دوست ندارید میتونید تکه های نازک گوشت یا مرغ رو استفاده کنید.

منبع : سوران