خانه » آشپزی » مافین لازانیا

مافین لازانیا

مواد لازم :

ورقه لازانیا : ۱ بسته
ریحان خشک : ١/٢ ق چ
پنیرپیتزا : به میزان لازم
آویشن خشک شده : ۱ و ۱/۲ ق چ
سیر : دو حبه خرد شده
نمک وفلفل : هرکدام ١/۴ ق چ
قارچ : ١/٢ پیمانه خرد شده
گوشت چرخ کرده : حدودا ٣۴٠ گرم
پیاز : ١ عدد خرد شده
سس گوجه فرنگی : ١ قوطی

طرز تهیه :

فر را از قبل روی حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود. دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند . در یک کاسه معمولی پنیرپیتزا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید داخل مافین کاپ های سینی یک لایه لازانیا چیده و روی آن ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر پیتزا. مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید و این عمل را یک بار دیگه با بقیه لازانیاها و پنیر و سس تکرار کنید . در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید.

1846615474315245102a

منبع : zibashahr.com

x

حتما ببینید

طرز تهیه چیلی(غذای معروف بین المللی)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۲ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت و ...