خانه » آشپزی » مرغ سرخ شده به همراه نخود فرنگی و پاستا

مرغ سرخ شده به همراه نخود فرنگی و پاستا

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۷ دقیقه
کل زمان آماده سازی : ۱ ساعت و دو دقیقه

برای ۶ نفر

اطلاعات تغذیه‌ای :

۳۰۷ کالری، ۱۱ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع، ۲ گرم فیبر، ۲۷ گرم پروتئین، ۲۳ گرم کربوهیدرات،۵۰۹ میلی گرم سدیم، ۲ میلی گرم آهن و ۳۲ میلی گرم کلسیم

اگر بتوانید پاستای خود را از نوع سبوس‌دار انتخاب کنید غذای بسیار خوشمزه‌ تری خواهید داشت.

مواد لازم :

پیازچه خرد شده : سه عدد
گشنیز درشت خرد شده : یک دوم پیمانه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
حبه سیر خرد شده : چهار عدد
سرکه : یک قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکای دودی : یک دوم قاشق چایخوری
عسل : یک قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه : یک دوم قاشق چایخوری
سینه مرغ : ۳۴۰ گرم
ران مرغ بدون استخوان : ۳۴۰ گرم
نخود فرنگی : یک دوم پیمانه
پاستا : یک و یک دوم پیمانه
تربچه خرد شده : یک چهارم پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. یک سینی فر بزرگ بردارید و آن را با فویل بپوشانید. روی فویل روغن بزنید. سپس پیازچه، گشنیز، روغن ، سیر، سرکه، فلفل پاپریکا، عسل، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر در بیاید. دو سوم از خمیر آماده شده را روی مرغ بمالید و آن را داخل سینی فر بگذارید. به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و سرخ شود. سپس آن را به یک ظرف مناسب انتقال دهید و اجازه دهید قبل از برش به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
یک ظرف بزرگ بردارید و داخل آن آب بریزید. اجازه دهید آب بجوشد. یک کاسه آب یخ آماده داشته باشید. نخود فرنگی را به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس به آب یخ انتقال دهید. سپس پاستای خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید. پاستا را آبکشی کنید و به سرعت با باقی مانده خمیر ترکیب نمایید. نخود فرنگی‌ها را به کاسه اضافه کنید . شما می‌توانید در مرحله نهایی تربچه را نیز اضافه کنید.
پاستا را در درون ۶ کاسه بریزید و روی آن مرغ بریزید و سرو نمایید.

منبع : مجله سلامت

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...