خانه » آشپزی » نان فرفره ای پنیری فلفلی

نان فرفره ای پنیری فلفلی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

جعفری (خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان (ریز رنده شده) : ۱/۴لیوان
پنیر (پنیر سیر و سبزجات یا پنیر تبریزی به همراه مقداری نعنا خشک) : ۱/۲ لیوان
فلفل قرمز (خرد شده، بریانی شده) : نصف لیوان – ۹۲ گرم
آب : ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
خمیر (بربری،لواش یا سنگک) : به میزان لازم(بین ۲۰۰تا ۲۵۰گرم)

ما به جای اینکه خودمان در خانه خمیر درست کنیم از خمیر آماده استفاده کردیم.آزاد هستید تا از هر نوع پنیر و مواد دلخواه خود به جای فلفل استفاده کنید. مرغ پخته و خرد شده، گوشت ران نمک زده، بوقلمون، سوسیس یا سبزیجات دیگر هم جواب می دهند.
با مواد این دستور آشپزی ۲۰ نان فرفره ای درست می شود.

طرز تهیه :

۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک با چنگال یا همزن بزنید.

3963

۲٫ سطح کار خودتان را کمی آرد پاشی کنید. خمیر رابه شکل مستطیل باز کنید سپس کمی روی آن آرد بپاشید. با یک وردنه کمی پهن کنید تا چین های خمیر باز شوند. لازم نیست ورقه ی خمیر را بزرگتر کنید.
۳٫ روی خمیر جلای تخم مرغی بمالید. نصف فنجان پنیر ،سبزیجات و سیر را به طور یکدست روی خمیر بمالید سپس فلفل های خرد شده، پنیر پارمزان و جعفری را روی آن بپاشید.
۴٫ از لبه ی نزدیک به خودتان شروع کنید و خمیر را مانند رول ژله لوله کنید.

3961

به شکل ۲۰ تکه به عرض ۱ سانتی متر برش دهید. یک چاقوی نان بری دندانه دار برای این کار مناسب است.
۵٫ برش ها را داخل سینی فر قرار دهید. سپس روی آنها را کمی جلای تخم مرغی بمالید.

3964

۶٫ ۱۴ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند در فر بپزید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

نکات :

۱)در صورت تمایل به جای خمیر نان از خمیر پیراشکی یا یوفکا استفاده کنید.
۲)میتوانید به جای فلفل قرمز از فلفل دلمه ای های رنگی یا فلفل تند یا فلفل قرمز شیرین هم استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری زعفران به خمیر اضافه کنید.

x

حتما ببینید

طرز تهیه ماست یخیِ فاجِ تمشک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۴ ساعت مجموعاً : ۴ ساعت و ...