خانه » آشپزی » پاستای لیمویی با مرغ

پاستای لیمویی با مرغ

پاستای ساده و خوش طعم ایتالیایی که به راحتی و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

مناسب برای :۴ نفر

زمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقه

برای تهیه این پاستا به ۱۰ دقیقه زمان برای آماده سازی مواد و ۲۰ دقیقه برای پخت غذا نیاز دارید. این پاستا در کل ۳۰ دقیقه از شما وقت می‌گیرد تا آماده شود. پس از آماده شدن می‌توانید این غذا را برای ۴ نفر سرو کنید.

پاستای خامه ای با تن ماهی  هم ارزش امتحان کردن را دارد.

مواد لازم:

پاستای پنه : ۴۵۰ گرم

سینه مرغ شنیسلی : ۲ عدد

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

سیر خرد شده : ۳ حبه

فلفل قرمز خرد شده :  ¼ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه : ½ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده : ½ پیمانه

طرز تهیه:

۱ . پاستا را داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک هم به آن اضافه کرده ایم ریخته و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته می پزیم، سپس آبکشی می‌کنیم.

۲ . سینه‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کرده و روی گریل یا در یک تابه مناسب که کمی ته آن با روغن چرب شده کباب می‌کنیم تا طلائی رنگ شده و کامل بپزند. سپس آن‌ها را داخل یک بشقاب گذاشته و به اندازه‌های انگشتی خرد می‌‎کنیم. می توانید سینه مرغ را با طعم رزماری گریل کنید.

۳ . ۳ قاشق روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم. سیر را به همراه فلفل قرمز داخل آن ریخته و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس پاستای پخته شده را در آن ریخته و حرارت را خاموش می‌‎کنیم و مواد را کامل زیر و رو می‌کنیم.

۴ . پاستا را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کرده و جعفری خرد شده را روی آن می‌ریزیم. آب لیمو را روی آن ریخته و کامل مخلوط می‌کنیم. قبل از سرو، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن می‌ریزیم.

پاستا با بادنجان به درد کدبانوهایی می خورد که به درست کردن غذاهای جدید علاقه دارند. اگر به عطر و طعم غذا خیلی اهمیت می‌دهید، سالاد پاستا با لیمو و ریحان گزینه مناسبی برای شماست.

منبع: foodnetwork.com

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*