خانه » آشپزی » چیز کیک نیویورکی شانتال

چیز کیک نیویورکی شانتال

دستور پخت اصلی یک تابه ۲۲ سانتی متر مکعبی می سازد .
آماده سازی و پخت چیز کیک نیویورکی شانتال: ۹۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :

بیسکویت خرد شده :  ۱۵ عدد
کره آب شده : ۲ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای آب شده : ۲۵۰ گرم
شکر : ۱/۵ فنجان
شیر : ۳/۴ فنجان
تخم مرغ : ۴ عدد
خامه ترش : ۱ فنجان
وانیل : ۱ قاشق غذا خوری
آرد : ۱/۴ فنجان

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :
فر را از قبل تا  ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را چرب کنید.

در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کرده و ته قالب چرب شده فشار دهید.

در یک ظرف، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید ، و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید، مخلوط کردن را فقط به اندازه ای که ترکیب شوند ادامه دهید. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید آرد را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده بریزید.

به مدت ۱ ساعت در فراز قبل گرم کرده بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت ۵ تا ۶ ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن در یخچال بگذارید تا سرد شود.

منبع : beryooni.com

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*