خانه » آشپزی » کانولی با طعم پنیر

کانولی با طعم پنیر

در این دستور کانولی را به شما آموزش می دهیم .امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:
پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
پودر شکر : سه چهارم فنجان
وانیل : یک قاشق چای خوری
شکلات کره ایی : ۳۰ گرم
روغن قنادی : یک قاشق غذا خوری
پودر پسته : سه چهارم فنجان
خامه زده شده : یک فنجان
شکلات تخته ایی خرد شده : ۱۲۰ گرم
ورق خمیر کانولی : ۱۲ تا ۱۴
طرز تهیه:

۱٫ در یک کاسه کوچک ، پنیر ریکوتا ، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.هم بزنید تا ترکیب نرمی بدست بیاید.

۲٫ ۳۰ گرم شکلات را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید .مواد را بپوشانید و در یخچال ۶ ساعت  خنک کنید.

۳٫ در این فاصله ، در یک قابلمه کوچک ، ۱۲۰ گرم شکلات بریزید و آن رابه روش بن ماری یا در ماکروویو  ذوب کنید .

۴٫ به یک کاسه کوچک انتقال دهید.سپس ورقه های کانولی را به دور یک جسم چوبی یا فلزی بپیچید و در روغن سرخ کنید .(همانند تصویر)

۵٫ سپس بعد از خنک شدن خمیر سرخ شده را بیرون بکشید و هر دو انتهای  کانولی را در شکلات  ذوب شده فرو ببرید.

۶٫ سپس  در پودر پسته بزنید و روی یک کاغذ روغنی که در سینی کشیده اید قرار دهید.حداقل ۴۵ دقیقه زمان دهید تا سفت شوند.

۷٫ بعد ، با یک قیف آشپزی ترکیب پنیر و خامه را داخل کانولی ها ریخته و در ظرف سرو بچینید.

 

ترجمه نازنین خیرخواه

منبع : سایت نیکو

 

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه پیتزا مرغ با سس سیر مخصوص

آماده سازی : ۲ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۳ ساعت مواد ...