خانه » آشپزی » کوفته باقلا

کوفته باقلا

مواد لازم :

 گوشت مغز ران ۳ بار چرخ شده : ۵۰۰ گرم

سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) : ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم

 برنج خیس خورده : ۱پیمانه

مغز باقلا تمیز شده : ۴۰۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

پیاز داغ : ۳ قاشق سوپخوری

آلو : ۱۰ عدد

نعناع داغ : ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه پیتزا مرغ با سس سیر مخصوص

آماده سازی : ۲ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۳ ساعت مواد ...