خانه » آشپزی » کیک بستنی شکلاتی

کیک بستنی شکلاتی

کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد. مواد گفته شده برای ۱۲ نفر می باشد.

زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : ۲۵ دقیقه ۱

ساعت برای سرد شدن مواد

۴ ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد

 

مواد لازم :

آرد سفید : ۱ پیمانه

جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

شکلات شیرین ذوب شده : ۲ گرم

آب : یک چهارم فنجان

کره ی ذوب شده : یک دوم پیمانه

شکر : یک دوم پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

وانیل :  یک دوم قاشق چای خوری

شیر : یک دوم پیمانه

کارامل نارگیل :  مقداری

 

طرز تهیه :

۱ – در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.

۲ – از قبل فر را در درجه ی ۳۵۰ فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.

۳ – در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.

۴ – در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و ۳۰ ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم  کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .

۵ – خمیر آماده شده را به مدت ۲۵ دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.

۶ – کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل  را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .

برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک: در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر  در درجه ۳۵۰ فارنهایت قرار داده و ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.

 

ارزش غذایی  کیک شکلات بستنی در هر وعده: ۱۲ گرم چربی اشباع شده

۲ گرم چربی اشباع نشده

۲۶۱ میلی گرم سدیم

۴۳ گرم کربوهیدرات

۲ گرم فیبر

۲۸ گرم شکر

۶ گرم پروتئین

ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰کالری

 

 

منبع : سیمرغ

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*