خانه » آشپزی » کیک تمشک

کیک تمشک

مواد لازم :

آرد : دو و نیم فنجان
پودر کاکائو تلخ : یک چهارم فنجان
جوش شیرین : یک و نیم قاشق چای خوری
کره نرم : سه چهارم فنجان
شکر : یک فنجان
تخم مرغ : دو عدد
عصاره وانیل : یک قاشق چای خوری
شیر : نصف فنجان
کدو سبز خرد شده : دو فنجان
تمشک تازه : یک و یک چهارم فنجان
چیپس شکلات : یک فنجان

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ۲۴ عدد فنجان کاپ کیک را روغن کاری کرده و چرب می‌کنیم. سپس ظرف بزرگی می‌آوریم و درونش آرد ، کاکائو ، و جوش شیرین را می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا کاملا یک دست شود حال کره و شکر را در یک کاسه جدا گانه می‌گذاریم و با هم زن برقی هم می‌زنیم تا زمانی که رنگش روشن شود سپس یک تخم مرغ را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط شود به ترتیب تخم مرغ‌ها را یک یک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک دست شود. پس از اضافه کردن آخرین تخم مرغ عصاره وانیل را نیز اضافه می‌کنیم و همراه آن هم می‌زنیم. شیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم تا مخلوط شود سپس محتویات دو ظرف را با هم مخلوط می‌کنیم و تراشه‌های شکلات ، تکه‌های تمشک و کدو سبز را اضافه می‌کنیم و درون کاپ می‌ریزیم درون فر قرار می‌دهیم و حدود ۲۰ دقیقه به آن زمان می‌دهیم تا کاملا پخته شود و با فرو کردن خلال دندان درون کیک موادی نچسبیده باشد. حال وقت لذت بردن از این کیک‌های خوشمزه است آنها را خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

منبع : آلامتو

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...