خانه » آشپزی » کیک پوند کلاسیک( کیک صبحانه ساده)

کیک پوند کلاسیک( کیک صبحانه ساده)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۲ نفر :

تخم مرغ : ۶ عدد
کره : ۱ پیمانه
پنیر (خامه ای/ خرد شده) : ۲۲۵ گرم
شکر : ۲ و ۳/۴ پیمانه
آرد : ۲ونیم الی۳ پیمانه
وانیل : ۴ ق چ
نمک : ۱ ق چ

طرز تهیه :

تخم‌مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل در دمای اتاق قرار دهید. کره را کف قالب نان(قالب لوف) بمالید تا کاملا چرب شود. سپس روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت زیاد هم‌زن حدود دو دقیقه هم بزنید تا کاملا رنگش عوض شود.
پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شکر را کم‌کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.
نمک را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید. سرعت هم‌زن را زیاد کنید و دو دقیقه هم با سرعت بالا هم بزنید.
تخم‌مرغ‌ها را یک‌به‌یک اضافه کنید و هر کدام را ۲۰ تا ۳۰ ثانیه هم بزنید. سپس وانیل را به همراه آخرین تخم‌مرغ اضافه کنید.
به تدریج، ۲٫۵ پیمانه آرد را اضافه کنید و با سرعت پایین هم‌زن هم بزنید تا کاملا مخوط شوند. سپس بقیه مراحل هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید تا کاملا فرم خمیری به خود بگیرد. مواد را داخل قالب بریزید.
ودر فر از قبل گرم شده ا دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بدون باز کردن در فر قار دهید و در انتهای پخت با خلال دندان تست کنید .

نکته :

این مقدار مواد در این دستور برای دوقالب به طول و عرض و ارتفاع (۲۰x10x5 ) در نظر گرفته شده.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه خرمای شکم پر با کره بادام زمینی

آماده سازی : ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۵ نفر : خرما : ۱۵ عدد ...