خانه » آشپزی » یک غذای کازرونی خوشمزه: خورش سیب

یک غذای کازرونی خوشمزه: خورش سیب

مواد لازم
گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم
لپه : ۱۵۰ گرم
سیب درختی : ۳ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
پیاز : ۲ عدد
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و آبلیمو و روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه
پیازها رو ریز خرد کنید و به همراه گوشت خوب تفت بدید. وقتی گوشت سرخ شد, کمی ادویه و زردچوبه و فلفل بزنید و روی گوشت آب سرد بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه!
لپه رو جدا بپزید و کف روی اون رو بگیرید.
سیب ها رو حلقه ای خرد کنید.
رب رو جداگانه تفت بدید و بعد لپه رو اضافه کنید و به همراه لپه تفت بدید.
در ۲۰ دقیقه آخر پخت خورش, رب و لپه و سیب رو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته!
حالا نمک و فلفل و ترشی خورش رو اندازه کنید و سرو کنید.

نکات
‫‬این خورش, یک غذای کازرونی است!
برای ترشی خورش میتونید ۴ تا ۵ عدد لیمو عمانی رو که سوراخ کردید در آب بجوشانید, بعد حرارت رو خاموش کنید و بذارید لیموها برای ۳۰ دقیقه توی همون آب بمونه و در آخر پخت گوشت, به خورش اضافه کنید.
میتونید کمی آبلیمو برای ترشی به خورش اضافه کنید.
همیشه رب رو جداگانه تفت بدید و ربع ساعت آخر به خورش اضافه کنید تا رب خوشرنگ بشه!
همیشه لپه رو جداگانه بپزید, چون آب لپه خورش رو بدرنگ میکنه!
همیشه لپه رو تفت بدید تا توی خورش له نشه!
‬این میزان برای ۴ نفر کافیه

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...