خانه » نکات خانه داری » ۵ اشتباه رایج خانم های خانه دار در شستن مرغ

۵ اشتباه رایج خانم های خانه دار در شستن مرغ

شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.

نکات بهداشتی هنگام شستن مرغ

حدود ۶۰ درصد از مرغ ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود همین شستن مرغ های خام قبل از پخت و پز است. بسیاری از مردم اشتباهاتی را هنگام شستشو و پختن و کباب کردن مرغ و گوشت مرتکب می شوند که خود از این اشتباهات بی خبرند و شاید خودشان را فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانند، و قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنند.شستن مرغ

در این بخش از نمناک اشتباهاتی را هنگام شستن مرغ و پخت آن ارائه می دهیم که با آن می توانید سلامت غذاها را تامین کنید و از گسترش میکروب ها در آشپزخانه و به خطر افتادن سلامتیتان جلوگیری نمایید.

اشتباهات رایج در شستن مرغ

اشتباه اول :طعم و بوی غذا جذاب به نظر برسد، شروع به خوردن می کنید

برخی از افراد به اشتباه فکر می کنند ، اگر غذای آنها بو و طعم خوبی بدهد هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد اما باید بدانید باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نشود.

مهم ترین نکات دانستنی درباره شستن مرغ

اشتباه دوم :فقط از یک انبر برای کباب پزی یا کار با باربیکیو استفاده می کنید

کسانی که به رعایت اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی پایبندند ، نگران هستند که گوشت ها هنگام کباب شدن نسوزند و کاملا مغز پخت شوند . برخی از افراد از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و زغال استفاده می کنند و با این کار موجب انتقال آلودگی می شوند و خطر ابتلا به مسمومیت غذایی راافزایش می دهند.

چگونگی شستن مرغ و آماده سازی آن

اشتباه سوم :مواد غذایی خام را از غذاهای آماده جدا نمی کنید

مواد غذایی خام را از غذاهای آماده مصرف جدا کنید و گوشت های خام را کنار غذاهای آماده مصرف نگذارید زیرا خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را بالا می برد پس لازم است هنگامی که اقدام به تهیه انواع کباب ها می کنید، این قاعده مهم را جدی بگیرید.

روش صحیح شستن مرغ

اشتباه چهارم :مرغ های خام را می شویید

۶۰ درصد از مرغ های خام ، حاوی کامپیلوباکتر هستند که در فرآیند پخت وپز با حرارت زیاد از بین می روند . اشتباهی که سبب پراکنده شدن کامپیلوباکتر در محیط آشپزخانه می شود و می تواند مشکل ساز شود، شستن غیر اصولی مرغ های خام قبل از پخت وپز است.

بنابراین برای جلوگیری از انتشار آلودگی هنگام شستن مرغ، حتما از تخته، چاقو و دستکش جداگانه کمک بگیرید و این وسایل را پس از اتمام کار، تمیز بشویید.

نکات دانستنی از نحوه شستن مرغ

اشتباه پنجم :راه دادن حیوانات خانگی به آشپزخانه

راه یافتن حیوانات خانگی به آشپزخانه افرادی که دارای حیوانات خانگی هستند غیر عادی نیست اما حضور این حیوانات در آشپزخانه خطرناک است وانتقال پاتوژن ها به مواد غذایی را افزایش می دهد.

منبع : نمناک

x

حتما ببینید

بهترین روش درست کردن گلاب در خانه + دستورالعمل

گلاب معروفترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می شود و این ماده ...