ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » کوکوی بادمجان و فلفل

کوکوی بادمجان و فلفل

مجله آشپزی مثبت: معمولا برای درست کردن کوکوی بادمجان آن را بعد از پخت می کوبیم  و سپس با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. ولی در این دستور به یک شکل دیگر این کوکوی خوشمزه را درست می‌کنیم. حتما امتحان کنید.

مواد لازم  برای ۴تا۶ نفر

بادمجان خردشده :   ۳ پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده : ۱ پیمانه
پیاز خردشده : ۱ عدد
جعفری خردشده : ۲ /۱ پیمانه
تخم‌مرغ : ۵ عدد
آرد : ۱ پیمانه
روغن‌زیتون : ۱ پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫  ابتدابادمجان‌ها را خوب بشویید سپس آنها را به‌صورت حلقه‌ای برش دهید و هرکدام از حلقه‌ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.

۲٫ دریک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها و روغن‌زیتون را خوب باهم مخلوط‌کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط‌کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و تکه‌های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به‌خوبی باهم مخلوط شوند.

۳٫ یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش‌کنید و صبر کنید تا یک‌طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن‌طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن

اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می‌توانید بادمجان‌ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.

منبع : برترین ها

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه بقچه های پنیری یوفکا با سس فلفل

مواد اولیه : سس فلفل : ۱ ق غ پیاز چه تازه : ۱ ق ...