آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت
مواد اولیه برای ۴ نفر :
گوشت (چرخ شده) : نیم کیلو
برنج : نیم کیلو
پیاز : ۳عدد
زعفران (ساییده شده) : ۱قاشق مرباخوری
روغن : ۱۰۰گرم
تخم مرغ : ۲عدد
ادویه (پلویی) : ۱قاشق سوپخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کره : به میزان لازم
آب گوشت : نصف لیوان
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و بعد از آبکش کردن لا به لای آن ادویه پاشیده و زعفران ساییده را با آبجوش دم کرده به همراه نصف لیوان آب گوشت یا آب ساده و سه تا چهار قاشق روغن روی سطح برنج میریزیم و پلو را دم میکنیم.
در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده ریز کرده و گوشت را با پیاز رندهشده، ادویه، نمک و فلفل مخلوط مینماییم. سپس از این مخلوط گلولههایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد میکنیم و با انگشت سطح آن را سوراخ کرده و در تابهای که در آن روغن را داغ کرده ایم سرخ میکنیم. برنج را پس از دم کشیدن در قابلمه مخلوط کرده و در دیس میکشیم. بعد کمی برنج زعفرانی و کره آبکرده بر روی سطح پلو ریخته و کتلت های سرخشده را بر روی آن میچینیم. تعدادی تخممرغ را نیمرو کرده و به همراه شامیها بر روی پلو چیده و سرو می نماییم.
نکات :
۱)میتوانید تخم مرغ روی پلو را از مواد اولیه حذف کنید.
۲)اگر دوست دارید مواد را به صورت لا به لا به پلو بدهید و آن را دم کنید.
منبع : سوران
لینک کوتاه: