خانه » آشپزی » رولت خرما و گردو

رولت خرما و گردو

مواد اولیه برای تهیه رولت خرما و گردو برای سفره افطار ماه رمضان :

خرما شیره ای : یک جعبه
پودر دارچین : ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده : به میزان لازم
کره : ۲ عدد
آرد برای حلوا به میزان لازم
پودر هل سبز : ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه رولت خرما و گردو برای سفره افطار ماه رمضان :

ابتدا جداگانه برای درست کردن حلوا ارد رو به اندازه ای که مورد نظر خودمون هست در کره تفت میدیم و کمی پودر قند و هل اضافه میکنیم تا زمانی که ارد کمی طلایی رنگ شود و بعد حلو آماده شده و سپس خرمای شیره ای یا همون دشتستان رو هسته هاشو در آوردم بعد خرما را با کره تفت دادم سپس به ان زنجبیل و دارچین اضافه کردم.

سپس در یک سینی پلاستیک انداخته و ان را چرب کرده و خرما را روی ان پهن کردم و با وردنه مثل خمیری صاف در اوردم (برای اینکه خرما به وردنه نچسبد کمی به وردنه روغن بزنید) سپس حلوارو که از قبل اماده کردیم روی خرما میریزیم و سپس رول کرده و روی ان را با گردوی خرد شده تزیین کرده و با همون پلاستیک بپوشونید و در فریزر قرار دهید و بعد از ۵ساعت میتوانیم برش دهیم.

 
منبع : sooran.com

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

*