خانه » آشپزی » سالاد سزار

سالاد سزار

سالاد سزار تاریخ جالبی دارد اما همینقدر که بدانید ملیت آن آمریکایی است کافیست. این سالاد در رسته ی سالاد های رژیمی است و می تواند خود به عنوان یک غذای کامل باشد.

مـواد لازم (برای ۴ نفر) :

سینه مرغ : ۱۵۰گرم- ۲۵۰کیلوکالری

نان تست سبوس دار : ۹۰گرم- ۲۴۰کیلوکالری

کاهو پیچ : ۶لیوان- ۱۵۰کیلوکالری

پنیر پارمیزان رنده شده : ۹۰گرم- ۱۱۰کیلوکالری

فلفل سیاه به میزان : به میزان دلخواه- ۰کیلوکالری

روغن زیتون : ۲مرباخوری- ۹۰کیلوکالری

سس سالاد : ۴غذاخوری- ۳۶۰کیلوکالری

طرز تهیه :

ابتدا باید نان تست را در روغن زیتون تفت دهید و بعد با حوله های یک بار مصرف روغن اضافی آن را بگیرید. مرغ را در تابه های خط دار با مقدار کمی روغن تفت دهید و بعد هم تکه تکه کنید. در ظرفی دیگر کاهو را به قطعات بزرگ تقسیم و نگهداری کنید و سس سالاد را به روش زیر تهیه کنید.

برای درست کردن سس باید تخم مرغ را شکسته و تنها زرده را جدا کنید، بعد از آن زرده را در مخلوط کن بریزید و به آن روغن زیتون اضافه کنید و انقدر مخلوط کنید تا یک دست بشود.  وقتی مایع غلیظ شد به آن مقداری آب لیمو و سرکه هم اضافه کنید. زمانی که سس آماده شد کافی است که ۴ قاشق آن را با پنیر پارمیزان مخلوط کنید.

برای چینش ابتدا کاهو ها را بچینید و سس را روی آن بپاشید و مرغ ها را روی آن اضافه کنید و در نهایت همه پنیر را روی آن بریزید و روی آن را با نان ها بپوشانید.

منبع : سرآشپز

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

*