خانه » آشپزی » طرز تهیه اسکون مرغ پنیری

طرز تهیه اسکون مرغ پنیری

مواد اولیه :

آرد : ۲ لیوان
تخم مرغ : ۱ عدد
کره : ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر : ۲ و یک دوم قاشق چایخوری
شیر : یک دوم لیوان
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
مرغ چرخ شده : ۴۰۰ گرم
کنسرو ذرت : ۱ لیوان
جعفری خرد شده : یک دوم لیوان
پیازچه : ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده : ۱ لیوان
خامه : مقداری

طرز تهیه :

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، کره سرد را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و به آرد اضافه نمایید ، با انگشتان دست مواد را مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند.
در این مرحله جعفری ، مرغ چرخ کرده ، پنیر چدار رنده شده ، ذرت کنسروی ، پیازچه خرد شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را به مواد خمیر اضافه و مخلوط کنید.
شیر را کم کم به مواد اضافه کنید ، و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( تا اندازه ای شیر لازم است که خمیر فرم بگیرد و خرد نشود ).
داخل قالب گردی کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر را داخل بگذارید و با فشار دست خمیر را داخل قالب منسجم کنید سپس خمیر را به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.
مقداری خامه را با برس روی سطح خمیر بزنید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید ۲۰ �” ۳۰ دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه اسکون طلایی شد از فر خارج کنید ، مقداری کره روی آن بزنید و سرو کنید.

نکته ها :

مواد داخل اسکون را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید ، میتوانید به جای پنیر چدار از پنیر پیتزا هم استفاده کنید.

منبع : سوران