خانه » آشپزی » طرز تهیه اشکنه پیاز

طرز تهیه اشکنه پیاز

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۳۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

پیاز (بزرگ) : ۲عدد
کره : ۴قاشق سوپخوری
زردچوبه : ۱قاشق مرباخوری
تخم مرغ : ۳عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ریز کرده و در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد .سپس زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ۲ پیمانه آب‌ جوش به آن بیفزایید و با در بسته ، روی شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را بپزید .حالا زیر شعله را خاموش کنید و پس از آنکه مواد کمی سرد شد آن را داخل مخلوط کن ریخته و با اضافه کردن تخم مرغ آن را خیلی خوب میکس کنید.نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بپزند.

نکات :

۱)اگر دوست دارید میتوانید به جای کره از روغن استفاده کنید.
۲)این اشکنه به شکل سنتی با پیاز خرد شده پخته میشود و میکس نمیشود ولی بهتر است برای خوشمزه تر شدن آن را میکس کنید.
۳)اگر مقداری خامه زده شده به این اشکنه اضافه کنید خوشمزه تر میشود.
۴)تنها رنگ دهنده این غذا زردچوبه است اما به دلخواه میتوانید کمی زعفران هم به آن اضافه کنید.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه پودینگ شکلاتی و موز (آسان و خوشمزه)

مواد اولیه برای ۲ نفر : نشاسته ذرت : ۲ ق غ شکلات چیپسی : ...