خانه » آشپزی » طرز تهیه بقچه های پنیری یوفکا با سس فلفل

طرز تهیه بقچه های پنیری یوفکا با سس فلفل

مواد اولیه :

سس فلفل : ۱ ق غ
پیاز چه تازه : ۱ ق غ
پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
خمیر یوفکا (مربعی) : به مقدار لازم
روغن (برای سرخ کردن) : به مقدار لازم

سس فلفل :

شکر : ۲ ق م
سرکه سیب : ۱ ق غ
آب : ۱ لیوان
پودر فلفل قرمز : به مقدار لازم
فلفل قرمز (تازه) : ۶ عدد
نمک : ۱/۲ ق چ

طرز تهیه :

برای تهیه این بقچه های خوشمزه فقط کافیه پنیر خامه ای رو با سس فلفل و پیازچه مخلوط کنید.
ترکیب پنیر و پیازچه و سس فلفل
مخلوط مواد میانی بقچه های یوفکا
سپس
یک قاشق چایخوری از مواد رو وسط خمیر بذارید و چهار گوشه خمیر رو جمع کنید و مثل شکلات بپیچید. البته میتونید هم با یک برگ تره یا برگ نازک پیازچه دورش رو گره بزنید تا مثل شکل آخری بشه. بعد هم در ظرف گودی اونقدر روغن میریزیم تا حدود ۲-۳ سانتی متر ارتفاعش بشه. بعد هم که روغن کاملا داغ شد بقچه ها رو در روغن غوطه ور کنید تا کاملا سرخ بشه و بعد هم روی دستمال روغنش رو بگیرید و نوش جان کنید.
بقچه های پنیری یوفکا با سس فلفل

مواد میانی این بقچه ها قابل تغییره. فقط اگه مواد میانی شما مثل مواد پیراشکی روغنی بود از دولایه خمیر یوفکا روی هم استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد.

سس فلفل

فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل های را خرد کنید. حال فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد. حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد. حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید. سس حاضر شده را می توانید داخل ظرف های سس تمام شده، و یا شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ قزل‌آلای کبابی با لیمو و سبزیجات

مواد اولیه برای ۴ نفر : لیموترش (بزرگ) : یک عدد سس مایونز : نصف ...