خانه » آشپزی » طرز تهیه ترشی باقلا سبز

طرز تهیه ترشی باقلا سبز

مواد اولیه :

گلپر،نمک،فلفل قرمز، : از هرکدام ۲ ق.س
سیر : چند حبه
ترخان : میزان لازم
سرکه (سیب) : ۱ پیمانه
باقلا سبز : ۵۰۰ گرم
سرکه (سفید) : ۳ پیمانه

طرز تهیه :

باقلا‌ها را پوست بگیرید و در ظرف لعابی بریزید.
سرکه‌ها روی باقلا ریخته، با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید یکی دو قل بزند.
سپس ادویه ترشی را اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مناسب ریخته، سیر و ترخان را هم به آن اضافه کنید.
درِ ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی ۱۵ روز بعد کاملاً آماده مصرف است.
می‌توانید باقلا‌ها را از پوست دوم نیز بیرون آورید، ولی اگر فقط می‌خواهید آن را در زمستان مصرف کنید،
بهتر است در پوست دوم بماند تا لیز نشود.
سرکه سیب برای خوشمزه‌تر شدن این ترشی است؛ می‌توانید به جای آن از سرکه انگور یا بالزامیک هم استفاده کنید،
که البته رنگ ترشی را تیره می‌کند.

منبع : سوران