خانه » آشپزی » طرز تهیه ته چین دو لایه

طرز تهیه ته چین دو لایه

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

مرغ (سینه) : ۴۰۰گرم
برنج : نیم کیلو
زعفران : ۱قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۶عدد
بادمجان : ۳۰۰گرم
روغن : ۱۵۰گرم
ماست : ۲۵۰گرم
پیاز : ۱عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زرشک : به میزان لازم
گردو : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز،برگ بو،سیر و…آبپز میکنیم.بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ میکنیم .در ظرفی مناسب تخم مرغها و ماست را با زعفران آبکرده خوب میزنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی میرسانیم و آبکش میکنیم حالا برنج را داخل تخم مرغ میریزیم و کاملا زیرو رو میکنیم تا یکدست شود.در ظرفی نچسب یک لایه برنج میریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف میکنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار میدهیم و مقداری زرشک و مغز گردو میریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجانها را اضافه میکنیم.و به این ترتیب ادامه میدهیم در انتها مواد را با کفگیر به خوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ میکنیم .

نکات :

۱)اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.
۲)بهتر است بین لایه ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.
۳)یادتان باشد بین لایه هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.

منبع : سوران