خانه » آشپزی » طرز تهیه خورش ترشی تره

طرز تهیه خورش ترشی تره

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

زردچوبه : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
سبزی (تره،جعفری،شوید،نعنا،گشنیز،اسفناج) : ۷۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
سیر : ۸ حبه
آبغوره : ۱۰ قاشق سوپ خوری
برنج : نصف پیمانه
روغن : به میزان لازم

خورش ترشی تره یا به لهجه شمالی ترشه تره خورشی گیلانی است.

طرز تهیه :

سبزی را پاک کنید و پس از شستن خرد کنید.در ظرف مناسبی مقداری آب ریخته و سپس سبزی خرد شده و برنج شسته شده را در آن بریزید (برنج را از قبل خیس کنید)ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد بپزد.سیر را رنده کرده و در روغن سرخ کنید ادویه و نمک را هم ریخته و کمی تفت دهید و آبغوره را به آن اضافه کنید و آن را به مواد اضافه کنید .پس از جا افتادن خورش تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای بشکنید و به خورش اضافه کنید و پس از ۲۰ دقیقه برای سرو اماده کنید.

نکات :

۱) میتوانید مقدار سیر را کمتر یا بیشتر کنید و یا از پودر سیر استفاده کنید.
۲) این غذا به صورت محلی به این روش پخته میشود میتوانید آن را بخ صورت پلو خورش هم درست کنید و برنج را جداگانه دم کنید.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کته عدس و لوبیا چیتی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...