خانه » آشپزی » طرز تهیه رولت گردو

طرز تهیه رولت گردو

مواد اولیه :

گردو (آسیاب شده) : نصف پیمانه
خامه شیرینی (فرم گرفته) : ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو : دو قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
آرد : ۳ ق س/۷۰ گرم
شکلات (ذوب شده) : ۱۰۰ گرم
شکر (دانه ریز) : ۱/۲ پیمانه( ۱۰۰ گرم)
تخم مرغ : پنج عدد
شکر قنادی ( پودر قند ) : به میزان لازم
آب (گرم) : سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شکر آنقدر می‌زنیم تا حجیم و کشدار شود.
سفیده‌ها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد.
آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم.
زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط می‌کنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌نماییم.
کف سینی فر ۴۰در۳۰ را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف می‌کنیم.
قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و ۳۰ دقیقه زمان داده تا رولت بپزد.
میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند.
کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.
کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول می‌نماییم برای روکش از شکلات ذوب‌شده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده می‌کنیم.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ساندویچ قزل‌آلای کبابی با لیمو و سبزیجات

مواد اولیه برای ۴ نفر : لیموترش (بزرگ) : یک عدد سس مایونز : نصف ...