مواد اولیه برای ۴ نفر :
لیموترش (بزرگ) : یک عدد
سس مایونز : نصف پیمانه
ریحان تازه (یا دو قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده) : ¼ پیمانه
نمک : ¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوری
قزلآلا : ۴۵۰ گرم
نان گرد : ۴ عدد
ریحان تازه : برای تزیین
طرز تهیه :
۱- پوست نیمی از لیمو را رنده کنید. آب آن را بگیرید و بقیه لیموترش را قاچ کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، سس مایونز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- ماهی را بشویید و خشک کنید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط مایونز را روی ماهی بمالید. کبابپز را با حرارت ملایم روشن و گرم کنید. ماهی را از سمتی که پوست دارد روی کبابپز قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را بپزید. برشهای لیموترش و نانهای گرد را روی کبابپز قرار دهید و آنها را کباب کنید تا برشته شوند.
۳- ماهی، نان و برشهای لیموترش را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل، میتوانید پوست ماهی را جدا کنید. سس را روی نان بگذارید و ماهی را روی آن قرار دهید. میتوانید باز برش لیموترش بگذارید و با برگهای تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
منبع : سوران
لینک کوتاه: