خانه » آشپزی » طرز تهیه ساندویچ گوشت معطر با تخم مرغ

طرز تهیه ساندویچ گوشت معطر با تخم مرغ

آماده سازی : ۴ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۵ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

گوشت (راسته گوسفندی بدون چربی) : ۲۰۰گرم
تخم مرغ : ۴عدد
نان تست : ۸عدد
کاهو : به میزان لازم
گوجه فرنگی : به میزان لازم
کره : به میزان لازم
آویشن : ۱قاشق مرباخوری
پودر سیر : ۱ونیم قاشق مرباخوری
پودر موسیر : ۱ونیم قاشق مرباخوری
سرکه سیب : ۱قاشق غذاخوری
برگ بو : ۴عدد
پوست نارنج (رنده شده و تلخی گرفته شده) : ۲قاشق غذاخوری
سس مایونز : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را به صورت نوارهای دراز دراز ببرید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و گوشت خرد شده،برگ بو،سرکه سیب و پوست نارنج تلخی گرفته شده را داخل آن ریخته و خوب مخلوط کنید.
حال هر یک از تکه های گوشت را خارج کرده و روی تخته خوب بکوبید و بعد دوباره داخل مخلوط قرار داده و آن را ۴تا۸ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت زمان مقداری کره را داخل تابه آب کرده و بگذارید داغ شود.هر یک از تکه های گوشت را داخل آن به خوبی سرخ کنید(مواد اضافی گوشت را جدا کنید).وقتی همه گوشتها سرخ شدند دوباره همه آنها را به تابه برگردانید و به آنها پودر سیر،موسیر و آویشن را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.
تکه های گوشت را از تابه خارج کنید و کمی کره به تابه اضافه کنید(اجازه دهید ادویه ها در تابه باقی بمانند) تخم مرغها را داخل تابه نیمرو کنید.
روی نان تست مقداری سس مایونز یا سس سفید بزنید سپس کاهو ، گوجه فرنگی برش خورده ، یک عدد تخم مرغ نیمرو و چند ورقه گوشت کبابی قرار دهید و سرو کنید.

 

نکات :

۱)در صورت تمایل گوشت را به جای سرخ کردن کباب کنید یا داخل فر طبخ کنید.
۲)برای آنکه گوشت به خوبی پخته شود باید نوارهای گوشتی بسیار نازک باشد.
۳)اگر وقت دارید بهتر است گوشت را از شب قبل داخل یخچال نگه دارید تا خوشمزه تر شود.

منبع : سوران