خانه » آشپزی » طرز تهیه سس گوجه ‌فرنگی خانگی با قارچ

طرز تهیه سس گوجه ‌فرنگی خانگی با قارچ

ترکیب قارچ، سرکه‌ی بالزامیک و رب گوجه فرنگی با یکدیگر، تشکیل یک سس خانگی خوشمزه را خواهد داد که می‌توانید از آن برای غذاهای مختلف استفاده کنید. این ترکیب دارای سدیم پایینی است. در این آموزش همراه ما باشید تا طرز تهیه‌ی این سس خوشمزه را با هم یاد بگیریم.

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۴۰ دقیقه
زمان شروع تا آماده سازی کامل : کمتر از یک ساعت

مواد لازم :

روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده : یک پیمانه
سیر خرد شده : یک قاشق غذاخوری
قارچ برش خرده : دو پیمانه
رزماری تازه‌ی خرد شده( یا یک قاشق چایخوری رزماری خشک) : دو قاشق چایخوری
آویشن تازه( یا یک قاشق چایخوری آویشن خشک) : دو قاشق چایخوری
پونه‌ی خشک : یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
سرکه‌ی بالزامیک : دو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده( ترجیحا بدون نمک) : ۷۳۷ تا ۸۰۰ گرم
آب : نصف پیمانه
برگ بو : یک عدد
نمک : یک قاشق چایخوری
فلفل تازه : به مقدار نیاز(این مورد بستگی به ذائقه‌ی شما دارد . اگر سس تند دوست دارید، فلفل بیشتری اضافه کنید)

دستور تهیه :

۱٫روغن زیتون را در یک قابلمه و یا ماهیتابه‌ی متوسط گرم کنید .

۲٫پیازها را به ظرف اضافه کنید و آن را به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید تا شفاف شده و سپس نرم گردد. سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. قارچ‌ها را به ظرفتان بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ خارج شده و سپس تبخیر گردد.

۳٫رزماری، آویشن، پونه‌ی خشک و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و سپس به هم بزنید. سرکه‌ی بالزامیک را نیز اضافه نمایید.

۴٫گوجه فرنگی‌های خرد شده، نصف پیمانه آب، برگ بو، نمک و فلفل را به ظرف اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آهسته بجوشانید.

منبع : آلامتو