خانه » آشپزی » طرز تهیه مافین سیب و هویج

طرز تهیه مافین سیب و هویج

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۳۵ دقیقه

مواد اولیه :

عسل : ۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زده شده) : ۲ عدد
شربت افرا : ۵۰ میلی لیتر
روغن گیاهی  (روغن کانولا ) : ۱۲۵ میلی لیتر
پودر زنجبیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : ۱/۲ و ۱ قاشق چایخوری
آرد کامل گندم (مثل آرد نان سنگک) : ۷۵ گرم
آرد سلف ریزینگ : ۷۵ گرم
پودر شیر خشک بدون چربی : ۲۵ گرم
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
هویج (پوست گرفته و رنده شده) : ۷۵ گرم
سیب بزرگ (پوست گرفته و رنده شده) : ۱ عدد
کشمش : ۷۵ گرم

طرز تهیه :

فر رو با ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا شماره ۴ از قبل گرم کنید
آرد , پودر شیر خشک ,بیکینگ پودر , دارچین , نمک , شکر , زنجبیل را درکاسه همزن با هم ترکیب کنید
در کاسه ای دیگر عسل , شربت افرا, تخم مرغ های(( زده شده)) , روغن , اسانس وانیل را به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شود
سیب و هویج رنده شده و کشمش را به این مخلوط مایع اضافه کنید
مواد خشک دیگر را نیز به این ترکیب اضافه کنید هم بزنید تا جایی که فقط مخلوط شوند
کپسول های مافین را در قالب ها قرار دهید و ۲/۳ از آنها را با این ترکیب پر نمایید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا بپزد
شما می توانیدهمچنین مینی مافین هایی که دلخواه بچه هاست را درست کنید که حدود ۱۵ دقیقه ای آماده میشود

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه شاورما

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت مواد ...