خانه » آشپزی » طرز تهیه پیش غذای یونانی (اسپاناکوپیتا)

طرز تهیه پیش غذای یونانی (اسپاناکوپیتا)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

کره : ۱۷۰ گرم
خمیر فیلو (یا خمیر یوفکا) : ۲۰ عدد
اسفناج : ۲۸۰ گرم
پنیر لبنه : ۲۲۰ گرم
تخم مرغ : ۳-۴ عدد
پنیر فتا : ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به : میزان دلخواه

غذای یونانی ها مانند غذای بیشتر اهالی دریای مدیترانه غذاهایی بسیار سالم و خوشمزه و تهیه شده از روغن زیتون، پنیر، پیاز و سیر است. این اسپاناکوپیتای خوشمزه را میتوانید بعنوان یک عصرانه پائیزی سالم و سبک در حداکثر نیم ساعت بپیزید و از آن لذت ببرید.
ابتدا اسفناج را در غذا ساز ریز خرد می کنیم.
سپس پنیرها را با نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم .
تخم مرغ ها را هم میزنیم و به مواد اضافه کرده و محلول را خوب به هم میزنیم.
دولایه خمیر فیلو رو در حالی که بینشون و روی سطح خمیر بالایی رو کره آب شده مالیدیم پهن می کنیم .
۱/۲ فنجان از مخلوط اسفناج و پنیر رو روی نزدیک بالای خمیر می گذاریم و خمیر رو می پیچیم
هر طور که دوست دارید میتونید خمیر رو بپیچید.مربع . مثلث …..
خمیرهای پیچیده شده رو در سینی فر روی کاغذ روغنی می چینیم و روی سطحون رو کره آب شده می مالیم.
۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردیم( با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد) می پزیم تا سطحشون کاملا” برشته بشه.

نکته :

می توانید در صورت تمایل کمی سیر و پیاز تفت داده شده به مواد اضافه نمایید . طعم خوبی به غذا می دهد.
میتوان به جای پنیر خامه ای از پنیر پیتزا رنده شده نیز استفاده کرد.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه شاورما

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت مواد ...