خانه » آشپزی » طرز تهیه کته عدس و لوبیا چیتی

طرز تهیه کته عدس و لوبیا چیتی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

برنج : ۳پیمانه
عدس : ۱پیمانه
لوبیا چیتی : ۱پیمانه
هویج (خرد شده) : ۱پیمانه
کلم (خرد شده) : نیم کیلو
سبزی (پلویی یا دلخواه) : ۱۵۰گرم
پیاز (سرخ شده) : پیاز ۲عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا لوبیا چیتی و عدس را جداگانه پخته و در انتهای پخت به آنها نمک و فلفل می‌زنیم تا طعم‌دار شوند. کلم و هویج را به پیاز سرخ شده افزوده و با کمی روغن تفت می‌دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به آنها اضافه کرده، سپس سبزی را نیز تفت داده و کنار می‌گذاریم. برنج شسته شده را با پنج پیمانه آب درون قابلمه روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. کمی نمک و روغن داخل آن ریخته و تمام مواد را به آن اضافه می‌کنیم تا مثل استانبولی برنج دم بکشد و به صورت کته آن را می‌پزیم و در آخر آب زعفران روی آن ریخته و سرو می‌نماییم.

نکات :

۱)اگر دوست دارید به این دمی گوشت یا مرغ اضافه کنید.
۲)استفاده از هر نوع کلمی در این غذا ازاد است اما کلم قمری آن را خوشمزه تر میکند.
۳)عدس قرمز یا همان دال عدس این غذا را لذیذ تر میکند.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه نوشیدنی انرژی زای لیمو

مواد اولیه : لیمو : ۵عدد شکر : به اندازه دلخواه آب گازدار : ۱ ...