خانه » آشپزی » ماهی قزل آلا افرا

ماهی قزل آلا افرا

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل‌آلا افرا را آموزش می‌دهیم که بسیار خوشمزه و عالی است پیشنهاد می‌کنیم برای یک بار هم شده این غذا را امتحان کنید.

مواد لازم :

شربت افرا : یک چهارم فنجان
سس سویا : دو قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه چرخ شده
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه : یک هشتم قاشق چای خوری
ماهی قزل آلا : ۴۵۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا در یک کاسه کوچک شربت افرا ، سس سویا ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کرده و به هم می‌زنیم. ماهی قزل آلا را درون یک لیوان قرار می‌دهیم و مخلوط شربت افرا را درون لیوان می‌ریزیم تا کل فیله ماهی به این شربت آغشته شود و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می‌دهیم. سپس فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم. سپس فیله را از یخچال خارج کرده و درون ظرف پخت مخصوص فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

غذای شما به همین راحتی آماده شده است و میتوانید پس از تزیین آن ، از مزه متفاوت و لذیذش لذت ببرید.

منبع : آلامتو