خانه » آشپزی » پیتزا بادمجان

پیتزا بادمجان

مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:

 بادمجان : ۲ عدد

 قارچ : ۲۰۰ گرم

 پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم

پیاز کوچک : یک عدد

 ذرت : ۱۰۰ گرم

زیتون بدون هسته : ۵۰  گرم

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :

 آرد سفید : ۵۰۰ گرم

آب گرم : یک پیمانه

 خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا بادمجان : اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.

آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید. روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.

در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید. سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ شود. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید.

در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.

منبع : چهاردیواری جام جم

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

*