خانه » آشپزی » کباب لوله ای

کباب لوله ای

مواد لازم

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

بلغور ریز کوفته ای : ۱/۴ پیمانه

پیاز متوسط  : دو عدد

سیر : دو حبه

گوجه فرنگی پوره شده : یک پیمانه

زیره سبز : یک قاشق چای خوری

نعناع خشک : یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری

نمک : یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری

گشنیز : پنج شاخه

رب گوجه فرنگی : یک قاشق مرباخوری

روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه

بلغور را در کاسه ای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد. سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند. مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می کشیم، سپس به همان حالت گوشت ها را از سیخ ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کباب ها بپزد.

 

طرز تهیه سس

یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم، سپس پوره گوجه فرنگی را نیز افزوده و می گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود. گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی داریم. برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب ها را روی سس می چینیم.

منبع : آشپزآنلاین

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه شاورما

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت مواد ...