خانه » آشپزی » کوکو اسفناج با گوشت و پنیر به شکل کیک سه طبقه

کوکو اسفناج با گوشت و پنیر به شکل کیک سه طبقه

مواد لازم :

اسفناج : ۱ کیلو
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیر رنده شده : ۳ حبه
جعفری : ۴ دسته کوچک
تخم مرغ : ۹ عدد
پنیر پارمزان : ۷۵ گرم
پنیر موتزارلا : ۷۵ گرم
پودر گشنیز : ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون مخصوص پخت : ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کوکو اسفناج با گوشت و پنیر:

– اسفناج را پاک کرده، با آب سرد و مواد ضدعفونی کننده شسته و پس از آبکش کردن خردش می کنیم.
– اسفناج را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم، تا هم پخته شده و هم آبش کاملاً کشیده شود.
– پیاز را خرد کرده، در روغن زیتون به اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود.
– گوشت چرخ کرده، سیر، نمک، فلفل و پودر گشنیز را به پیاز اضافه کرده، تفت می دهیم و سپس کنار می گذاریم.
– مخلوط گوشت را به ۳ قسمت تقسیم می کنیم.
– جعفری را با مواد ضدعفونی کننده شسته و پس از آبکش کردن خردش می کنیم.
– فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

برای لایه اول :

یک قسمت از مخلوط گوشت را با جعفری خرد شده و ۳ عدد تخم مرغ کاملاً مخلوط می کنیم.
مخلوط آماده شده را در ظرف فر که از قبل چرب کرده ایم ریخته و به مدت ۶-۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

برای لایه دوم :

پنیرها را با ۳ عدد تخم مرغ دیگر به دومین قسمت از مخلوط گوشت اضافه می کنیم.
ظرف را از فر خارج کرده، لایه دوم را از مخلوط گوشت آماده شده اضافه کرده و به مدت ۶-۵ دقیقه دیگر، مجدد داخل فر قرار می دهیم.

برای لایه سوم :

اسفناج پخته شده را با ۳ عدد تخم مرغ مانده و الباقی مخلوط گوشت کاملاً مخلوط می کنیم.
از مواد آماده شده روی لایه دوم ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه مجدد در فر قرار می دهیم.
کوکو اسفناج آماده شده را از فر خارج کرده و با یک چاقوی تیز برش زده و در ظرف مورد نظر چیده و با پیاز، لیموترش و زیتون تزئین می کنیم.

نکته :
– برای پختن اسفناج لازم نیست که به اسفناج آب اضافه کنید، زیرا اسفناج روی حرارت آب پس می دهد.
– برای آنکه اسفناج از ظرف بالا نیاید، دری کوچکتر از در ظرفی که روی گاز قرار داده اید، انتخاب کرده و روی اسفناج قرار دهید. با این کار اسفناج از ظرف بالا نمی آید.
– کوکو اسفناج را غیر از سینی فر می توانیم در ظروف مناسب دیگری نیز طبخ کنیم.

 

منبع : نون و آب